De vanzare vila 5 camere Otopeni Odaile, Bucuresti / Ilfov

ID: 114466
23 Februarie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Vila, parte din duplex, Otopeni.

In imediata apropiere se afla Spitalul Oxxygene, clinica stomatologică, gradinita, supermarket-urile Mega Image, Penny si Profi, un parc de retail cu magazine pentru casa si nevoi zilnice, loc de joaca pentru copii, piscina si loc de evenimente Ambasad'or, restaurant si cafenele.

Accesul se face din soseaua de centura precum si din DN1, locatia fiind la aproximativ 10 min de mers pana la mijloacele de transport in comun (304, 449, 780, 783). Baneasa Shopping City si DN1 Value Center sunt foarte accesibile, pana in 10 min de mers cu masina. Aeroportul Otopeni este la 7 minute distanta cu masina iar Piata Victoriei la 17 minute.

Casa are 250 mp utili dispusi pe parter + etaj 1 + mansarda si un teren de 320 mp (impreuna cu drumul de acces). Curtea este amenajata cu gazon si dispune de loc de parcare pentru 2 masini.

Vila are o compartimentare foarte inteligenta, cu spatii largi, foarte luminoase si bine proiectate.

La parter:  hol, baie de serviciu, bucatarie, zona de dining, un living spatios cu acces spre terasa si gradina si un loc de depozitare sub scara.

La etajul 1: dormitorul matrimonial care are baie proprie si 2 camere cu o baie comuna accesibila din hol. Cele 2 dormitoare beneficiaza de o terasa comuna dispusa spre vest.

La etajul 2:  mansarda inalta, open space de 75 mp, care beneficiaza de foarte multa lumina prin cele 4 ferestre velux. Toate utilitatile trase astfel incat viitorul proprietar sa poata organiza spatiul dupa cum isi doreste - inclusiv posibilitatea amplasarii unei toalete sau a unei kitchinete. Este un spatiul ideal pentru birou, dormitor, zona de relaxare sau petrecere a timpului liber.

Casele sunt racordate la utilitati si 100% functionale. Canalizarea se face prin fosa iar Primaria Otopeni a inceput lucrarile de racordare la canalizare care sunt anuntate sa fie finalizate in perioada imediat urmatoare - instalatiile sunt pregatite astfel incat sa se poata racorda direct la sistemul de canalizare in momentul in care se finalizeaza lucrarile de catre Primarie.

S-au folosit materiale, instalatii si finisaje de cea mai buna calitate, printre care mentionez urmatoarele:

  • centrala Vaillant 35KW cu boiler de 100l
  • Instalatii Gewiss (Germania)
  • tamplarie Salamander
  • tabla faltuita de 6mm grosime
  • scari / glafuri din marmura
  • parchet de 12mm grosie montat cu folie de aluminiu
  • mana curenta la scara din stejar masiv
  • gresia / faianta de foarte buna calitate cu placi de 60x120 achizitionate de la Delta Studio
  •  toalete cu autosplalare, fara prinderi vizibile.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 250 m² (1.187 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2022
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Total teren 320 m²
Parcare afară 2
De la dezvoltator Nu
Facilități
Nemobilat
Încălzire centrală proprie

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Vanzare Otopeni | Tunari - 5 Camere - ID:114466 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare