De inchiriat Casă cu 6 camere in zona rezidentiala American Village, Pipera Sud, Bucuresti / Ilfov


ID: 100555
1 Februarie 2022
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Casa cu loc de parcare in complexul American Village

Suntem bucuroși să vă prezentăm această proprietate uimitoare aproape de OMV Pipera, în cadrul cartierului rezidențial American Village, vila oferă toate beneficiile unei case cu curte, cu proximitate la zona Floreasca Business Park.

In cartierul American Village un stil de viata linistit si relaxat

Vila are o suprafață utilă de 260 mp (335 mp construiți) pe o suprafață de teren de 300 mp. Amprenta la sol este de 100 mp.

Această casă renovată în 2021 și construită în 2010 dispune de 6 camere fiind excelentă pentru ca o familie mare să trăiască nenumărate amintiri viitoare. 

Dotari si finisaje de cea mai înaltă calitate care consistă în parchet lemn masiv, faianta-gresie Maratzzi, usi Italia, bucatarie Germania, ferestre aluminiu / lemn, etc.; Gazon cu sistem de udat automat; Centrala termica proprie Viessmann si Aer conditional centralizat in toate camerele;

În momentul în care intrați în casă, la parter veți fi călduros întâmpinat de un living room modern spațios și luminos ce prezintă o zonă de dining open-space și bucătărie iar la etaj sunt prezente 3 dormitoare generoase cu 2 băi cu cadă, din care un dormitor matrimonial cu dressing și balcon închis. 

În total vila prezintă 4 băi din care 2 sunt cu cadă și una este cu walk-in shower.

Este disponibil un spațiu suplimentar care reprezintă mansarda acestei case, pe care îl puteți transforma cu ușurință în spațiu utilizabil pentru home office, entertainment room sau orice doriți dumneavoastră.

Proprietatea beneficiază de o grădină privată de 150mp și terasă care sunt într-un cartier rezidențial, liniștit cu pază și barieră la intrare, fiind un loc excelent de joacă pentru copii. 

După cum puteți observa, imobilul este compartimentat eficient prezentând și un garaj de 19mp încălzit și iluminat cu un loc de parcare disponibil pentru automobilul dumneavoastră unde îl puteți lăsa complet în siguranță, având ca și opțiune încă 3 locuri de parcare afară pentru celelalte automobile prezente pe proprietate.

Situată în cartierul American Village, în partea de Nord a Bucureștiului, aveți acces imediat în bulevardul Pipera, în zona centrului de afaceri, întruchipand cel mai bine ideea unui stil de viață liniștit și relaxat, în mijlocul unui oraș aglomerat. 

Access la:

  • American International School - 10 min;
  • British School - 8 min;
  • Mega Image - 3 min;
  • Lidl - 5 min;
  • World Class Gym (si alte optiuni) - 5 min;
  • Global Watch Tower / ORACLE / Floreasca Business Center - 10 min;
  • Baneasa Shoping Center - 15 min;
  • Parcul Herastrau - 15 min;
  • Metro Aurel Vlaicu - 10 min;
  • Autotastrada A3 si DN1 - 10 min distanta;

Doriți mai multe informații?

Suntem bucuroși să vă ajutăm și să vă sprijinim în luarea celei mai bune decizii pentru dvs. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 260 m² (7 EUR / m²)
Suprafață construită 335 m² (5 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
An construcție 2010
Clădire renovată 2021
Dispunere P+1+M
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 150 m²
Total teren 300 m²
Amprenta la sol 100 m²
Parcare înăuntru 1
Parcare afară 3
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 6 Camere in Zona Pipera omv de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare