De inchiriat vilă premium cu 6 camere, curte privată cu piscină și garaj Oxford Gardens Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov


ID: 116142
31 January 2024
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

În apropiere de școlile internaționale, Strip Mall, Jolie Ville.

BLISS Imobiliare vă prezintă o vilă modernă cu 6 camere, regim de înălțime P+1, situată în ansamblul rezidențial exclusivist Oxford Gardens, Pipera.

Poziționată excelent lângă Școala Americană, aproape de Pădurea Băneasa.

Parterul este alcătuit din living deosebit de spațios și luminos cu zonă de dining integrată, bucătărie închisă complet utilată cu acces către curtea privată, birou/dormitor, baie, cameră tehnică și garaj. La etaj regăsim dormitorul matrimonial cu baie proprie și terasă, 2 dormitoare normale și 2 băi.

Beneficiază de curte privată cu piscină, camere generoase, bine compartimentate, numeroase spații de depozitare, finisaje interioare și exterioare premium, aer condiționat, centrală termică proprie și 1 loc de parcare în garaj.

Oxford Gardens cuprinde 204 proprietăți de lux. Vilele complexului Oxford Gardens prezintă un stil rafinat englezesc redat prin arhitectură, landscaping, finisaje și dotări. De asemenea, aspectul deosebit se evidențiază prin piatra naturală, parchetul masiv și terasele care îmbină piatra naturală cu lemnul nobil.

Este amplasat într-o zonă rezidențială exclusivistă din nordul Capitalei, vis-a-vis de Școala Americană. Este construit în armonie cu natura, bucurându-se în același timp de vecinătatea Pădurii Băneasa. Suprafața totală a complexului Oxford Gardens este de 168,935 mp permițând o dezvoltare aerisită, cu spații comune generoase frumos amenajate.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 230 m² (15 EUR / m²)
Suprafață construită 300 m² (12 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 4
Tipul clădirii Vila
Dispunere P+1
Nr. balcoane 1
Gradină Privată
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 6 Camere in Oxford Gardens Pipera de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de inchiriat vila 7 camere #45564 - BLISS Imobiliare ID: 45564 - 21 July 2024
de inchiriat vila 9 camere #36899 - BLISS Imobiliare ID: 36899 - 21 July 2024
de inchiriat vila 6 camere #119852 - BLISS Imobiliare ID: 119852 - 21 July 2024

De inchiriat vila 6 camere
Oxford Gardens Pipera, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

3.800 EUR +TVA / lună
  • Vila
  • P+1+M
  • 6 Camere
  • 361 m²
  • Construit 2010