De inchiriat vila moderna de 6 camere cu piscina si gradina privata Serenity I Residence, Popasului | Padurea Cretuleasca | Matei Millo, Bucuresti / Ilfov

699.000 EUR / lună
ID: 117104
17 May 2024
Descriere

Vila situata langa Padurea Boldu Cretuleasca

BLISS Imobiliare va prezinta o vila superba de 6 camere, cu o arhitectura moderna, minimalista si unitara, situata inr-un complex rezidențial din zona Matei Millo. 

Proprietatea beneficiaza de sistem smart home de ultima generatie marca KNX.

Aceasta are o suprafata utila generoasa de 220 mp si se imparte in felul urmator: la parter sunt doua dormitoare, o baie, living si bucatarie open space si camera tehnica, iar la etaj, dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing, si doua dormitoare deservite de o baie pe hol. De asemenea, avem si o camera tehnica cu o suprafata de 30 mp. 

Vila este dotata cu ferestre largi pentru a beneficia de cat mai multa lumina naturala, tamplaria fiind de cea mai inalta calitate, beneficiind de ferestre din aluminiu marca Rayners cu geam tripan.

Printre multe altele la interior veti regasi incalzirea in pardoseala cu pompa de caldura reversibila, instalatii de racire in tavane, sistem smart de controlare a casei de la distanta (temperatura, camere video, control temperatura piscina, lumini, draperii si perdele, televizor, inchidere si deschidere casa de la distanta, racire, incalzire, etc). Un mare plus este sistemul de ionizare a aerului ce ajuta la eliminarea virusilor, aerul din interior fiind evacuat separat, iar cel ce intra fiind purificat prin acest sistem. 

Casa este autosustenabila datorita echipamentelor de ultima generatie si tehnologie cu care aceasta este echipata. Costurile de intretinere ajung la maximul 350 lei/luna pentru lunile de iarna. Incalzirea si racirea fiind asigurata de pompa geotermala marca ECOFOREST, care asigura incalzirea pe timp de iarna si racirea pe timp de vara a imobilului. Tot aceasta tehnologie asigura incalzirea piscinei pe timp de vara gratuit, temperatura apei putand ajunge si la 32 de grade Celsius. 

Vila se afla pe un teren de 535 mp , iar curtea privata este ingradita perimetral si amenajata cu beton cu quartz elicopterizat si gazon natural si aspensoare automate. Proprietatea beneficiaza de piscina proprie cu sistem automat de tratare a apei, schimbator de caldura si pompa de inot contra curentului, iar putul propriu deserveste piscina si aspensoarele, precum si necesarul de apa pentru curte. De asemenea, in curte exista loc de parcare pentru 5-6 masini. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 6
Suprafață utilă 220 m² (3.177 EUR / m²)
Suprafață construită 270 m² (2.589 EUR / m²)
Nr. dormitoare 5
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
Dispunere
Nr. balcoane 2
Parcare afară 6
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 6 Camere cu Piscina in Zona Matei Millo de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne