De inchiriat apartament premium de 2 camere mobilat modern Park Residences 6, Baneasa Aerogarii, Bucuresti

139.000 EUR

ID: 108852
6 Septembrie 2023
Ne pare rău, această proprietate
Nu mai este disponibilă
Vezi oferte similare Închide
Descriere

Apartament aflat la 10 min de metrou Pipera si Aurel Vlaicu

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament cu un design superb si deosebit intr-un bloc nou finalizat in anul 2021, in zona de nord a Bucurestiului, aproape de Parcul Herastrau. Proprietatea se afla in complexul rezidential Park Residence 6, conceput estetic, cu ambiente spectaculoase gandite pentru viitorii proprietari, iar vederea acesteia este spre interiorul complexului.

Apartamentul este complet mobilat si utilat cu produse de inalta calitate.

Apartmentul de bucura de finisaje alese pentru a oferi atat confort, cat si eleganta spatiului. Intregul complex a fost conceput sa intampine cerintele familiei moderne pentru spatiu, functionalitate, securitate si calitate a vietii, integrand cele mai bune sisteme si materiale de constructii.

De asemenea, apartamentul dispune si de un loc de parcare.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesibilitatii la transportul public, la sisteme educationale si medicale premium si alte facilitati care fac ca aceasta zona sa fie alegerea potrivita pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

In zona de Nord a Bucurestiului se gasesc numeroase centre comerciale și magazine, precum Baneasa Shopping City și Promenada Mall, aflate la aproximativ 10 minute distanta de mers cu masina. Acest lucru face ca shopping-ul si distractia sa fie la indemana pentru locuitorii din zona.

Apartamentul este aproape de cel mai fierbinte centru de business al Capitalei, si astfel este potrivit pentru cei care lucreaza in domeniul afacerilor si pentru investitori.

De asemenea, in apropiere, la 10 minute de mers cu masina, se afla si Parcul Herastrau, cel mai mare parc din Bucuresti, locul perfect pentru plimbari, sport si relaxare in aer liber, acest lucru fiind un avantaj pentru cei ce vor sa aiba un stil de viata activ si sanatos.

Pentru calatorii in afara orasului, se ajunge usor si rapid pe DN1 si Autorstrada A3, iar pana la Aeroportul National Henri Coanda se ajunge in 15 minute cu masina. Alte alternative de circulatie sunt si liniile autobuzelor 3112, 301, 605, cu statii in proximitate si Metrou Aurel Vlaicu sau Pipera, aflate la 10 minute de mers cu masina.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață construită 62 m² (12 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2021
Dispunere P+5
Etaj 1
Lift Da
Parcare afară 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere in Zona Baneasa de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare