De inchiriat apartament premium de 2 camere cu gradina de 140 mp Rovere Exclusive Concept, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

1.000 EUR / lună

În colaborare cu o altă agenție

ID: 113682
21 Martie 2024
Descriere

Apartament situat aproape de Jollie Ville

BLISS Imobiliare va prezinta un apartament de lux de 2 camere, decomandat, situat in ansamblul rezidential Rovere Exclusive Concept, din zona Iancu Nicolae - Pipera.

Proprietatea include si un loc de parcare subteran.

Acest apartament spatios are o suprafata utila de 75 mp si se imparte in dormitor, baie si toaleta de serviciu, si un living spatios cu zona de dining si bucatarie open space. Situat la parter, apartamentul dispune de o gradina de 140 mp cu foisor, perfecta pentru momente de relaxare si liniste.

Ansamblul Rovere Exclusive Concept este conceput special pentru cei care asociază confortul cu life-style-ul, astfel ca apartamentul este complet mobilat şi utilat de lux de catre designerii Rovere Mobili.

Ansamblul dispune de o piscina de 98 mp, in jurul careia sunt compozitii de masute, scaune, umbrele de soare si dusuri pentru confortul dumneavoastra, aceasta fiind completata de o piscina pentru copii, special amenajata. Vor fi puse in dotare o sala de sport si un loc de joaca pentru copii. Gradinile sunt amenajate cu plante și lumini de efect.

Garajele au rampe speciale pentru fiecare tip de masina (sport sau teren), iar intrarea si iesirea din parcare sunt cu sens unic, iar accesul se face cu ajutorul telecomenzii. Parcarea subterana include si spatii pentru motociclete si biciclete, si locuri de parcare pentru oaspeti.

Securitatea complexului este asigurata 24 de ore din 24 (paza și telecamera), accesul se face pe baza de cartelaă, iar apartamentele sunt dotate cu video interfon.

Zona in care se afla apartamentul este una foarte cautata, datorita accesibilitatii la transportul public, la sisteme educationale si medicale premium si alte facilitati care fac ca aceasta zona sa fie alegerea potrivita pentru o familie ce-si doreste un stil de viata confortabil si linistit, intr-o zona exclusivista, conectati la tot ce conteaza pentru crestere si dezvoltare.

Unul din motivele pentru care zona Pipera este printre cele mai dorite este varietatea de scoli si gradinite internationale de elita, precum AISB - Scoala Americana, Mark Twain International School, British School, Olga Gudynn International School, Cambridge School of Bucharest, etc, acestea aflandu-se la maxim 10 minute de mers cu masina din zona complexului.

Zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil, cu o varietate de restaurante, sali de sport, magazine precum Mega Image sau Lidl, centre comerciale precum Jollie Ville, Pipera Plaza, dar si acces rapid catre centre comerciale mai mari precum Promenada Mall sau Baneasa Shopping City, care se afla la 15 minute distanta de mers cu masina.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 2
Suprafață utilă 75 m² (13 EUR / m²)
Suprafață construită 89 m² (11 EUR / m²)
Gradină privată: 140 m²
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Decomandate
Confort Delux
Nr. dormitoare 1
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2010
Dispunere 1S+P+4
Etaj Parter
Nr. balcoane 1
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Clasa de risc seismic Neclasificat
Costul mediu al
utilităților pe lună
250.00 EUR
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament 2 Camere in Zona Iancu Nicolae de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache

În colaborare cu o altă agenție
Sună-ne Similare