De inchiriat apartament 3 camere Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1

1.200 EUR / lună
ID: 110248
22 Septembrie 2022
Descriere

Bliss Imobiliare va prezinta un apartament nou deosebit, cu finisaje premium si mobila de lux. Apartamentul este foarte spatios, camerele sunt incapatoare, destule spatii de depozitare si cu orientare spre sud. 

Suprafata utila este de 75 mp, la care se adauga 3 balcoane si 1 loc de parcare in subteran. 

In zona se gasesc: Lidl, Petrom city, Mega Image, lacul Baneasa, King`s Oak British International School, Kaufland, Spitalul Monza si Enayati Medical City, iar accesul catre mall Baneasa, centrul Bucurestiului si catre aeroportul International Henri Coanda se face foarte usor.  

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 75 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 90 m² (13 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Confort Delux
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 2
Tipul clădirii Bloc
An construcție 2017
Dispunere 1S+P+3
Etaj 2
Nr. balcoane 3
Lift Da
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Este mobilat
Încălzire de la clădire
Aer condiționat

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Baneasa | Sisesti | Jandarmerie | Straulesti | Sector 1 - 3 Camere - ID:110248 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare