De inchiriat apartament 3 camere Gara de Nord, Bucuresti

650 EUR / lună
ID: 120719
17 Aprilie 2024
Descriere

Apartamentul este situat la etajul 2 al unei vile, oferind o atmosferă primitoare și plină de caracter. Cu un living luminos și două dormitoare spațioase, acest loc emană un farmec autentic.  Cu ferestre ample, lumina naturală inundă fiecare colț, creând un mediu plăcut și relaxant.

Bucătăria este complet utilată și mobilată, oferind tot ce aveți nevoie pentru a prepara și a savura mese delicioase. În plus, baia este amenajată cu atenție, oferind confort și funcționalitate.

Apartamentul este circular și spațios, oferind un mediu plăcut și relaxant pentru locuire. Cu centrala proprie, vă veți bucura de confortul termic în orice moment al anului. Fiecare aspect al acestui apartament, de la detaliile istorice la confortul modern, se îmbină armonios pentru a crea un spațiu care să vă întâmpine cu căldură și ospitalitate.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 3
Suprafață utilă 85 m² (8 EUR / m²)
Tipul apartamentului Apartament
Compartimentare Circular
Confort Confort 1
Nr. dormitoare 2
Nr. bucătării 1
Nr. băi 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 1925
Dispunere P+1+M
Etaj Mansarda
Clasa de risc seismic Neclasificat
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Apartament de Inchiriat Gara de Nord - 3 Camere - ID:120719 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare