De inchiriat vila 5 camere Mobexpert Homes, Pipera Nord, Bucuresti / Ilfov

2.150 EUR / lună
ID: 120066
7 Februarie 2024
Descriere

BLISS Imobiliare va prezinta o vila de 5 camere, cu regim inaltime P+1E+M, situata in complexul residential Mobexpert Homes Pipera.

Suprafata de 160 mp utili este dispusa astfel: parterul este compus din zona de vestibul de 4 mp, grup sanitar 2.2 mp, spatiu depozitare de 3 mp, bucataria open space 10 mp, spatiu pentru birou de 6 mp si living spatios si luminos de 28 mp cu acces direct catre zona de terasa si gradina.

La etajul 1 compartimentarea este menita sa ofere intimitate si utilitate, cele doua dormitoare beneficiaza de baie proprie. Dormitorul matrimonial are o suprafata 22 mp si dormitorul secundar o suprafata de 17 mp.

Mansarda dispune de 2 camere prevazute cu velux dublu: un dormitor cu baie proprie de 15 mp si o camera 16 mp.

Proprietatea are si 2 locuri de parcare incluse.

Vila este dotata cu centrala termica proprie si termostat, ce permite programarea încălzirii și dispune de trei sisteme diferite de reglare a temperaturii (confort, economic, împotriva înghețului).

Casa dispune si de o terasa cu gradina proprie, cu zona acoperita si zona de gradina, ideale pentru relaxare outdoor.

Mobexpert Homes Pipera este un complex residential de tip gated community, pazit si supravegheat 24/24h , ce cuprinde 110 locuinte de calitate exceptionala cu design modern, concepute cu o deosebita atentie la detalii. Printre finisajele premium ale vilei se numara: tamplarie Schuco dotata cu geam tripan, obiecte sanitare Waser, ceramica portelanata, unitati de aer conditionat prevazute in fiecare camera (ce poate fi conectat la Wi-fi si controlat prin telefon), ferestre duble tip velux in fiecare dintre cele doua zone de locuit din mansarda, pregatire pentru statie incarcare masini electrice.

In plus, se pune la dispozitie un designer de interior si se ofera discount de 10% in showroom Mobexpert.

Amplasat in Pipera, zona de nord a capitalei (strada Vasile Alecsandri, nr 1F), beneficiaza de proximitatea celor mai bune scoli si gradinite, atat private cat si publice: Scoala Americana, British School, Olga Gudynn etc

De asemenea, veti avea acces rapid si la centre comperciale si supermaketuri precum Jolie Ville, Baneasa Shopping City, Pipera Plaza; LIDL. In ceea ce priveste spatiile de recreere si fitness veti gasi Atlantis Club, World Class, Gradina Zoologica. Zona ofera si diverse restaurante, cafenele, centre medicale, clinici estetice, saloane de infrumusetare etc. 

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 160 m² (13 EUR / m²)
Suprafață construită 214 m² (10 EUR / m²)
Nr. dormitoare 3
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Nr. toalete 1
Tipul clădirii Vila
An construcție 2023
Dispunere P+1+M
Gradină Privată 71 m²
Total teren 143 m²
Amprenta la sol 73 m²
Parcare afară 2
De la dezvoltator Nu
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Nemobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila de Inchiriat Iancu Nicolae | Pipera - 5 Camere - ID:120066 | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare