De inchiriat Vilă cu 5 camere Northville, Iancu Nicolae Jolie Ville , Bucuresti / Ilfov

2.950 EUR / lună
ID: 97205
12 Aprilie 2024
Descriere

Oază de Rafinament Înconjurată de Natură

Vilă situată în ansamblul rezidențial Northville, în nordul Bucureștiului, se impune ca un simbol al eleganței și rafinamentului într-o zonă prestigioasă a capitalei. Cu o arhitectură modernă și funcțională, vilă se remarcă prin eleganța formelor și atenția la detalii.

Trăiește o Experiență ce Îmbină Luxul și Confortul

Ansamblul rezidențial dispune de zone supraterane exclusiv pietonale, oferind o atmosferă liniștită și sigură pentru locuitori.O piscină în aer liber și un loc de joacă pentru copii îmbrățișează o impresionantă suprafață de 3.582 mp de spații verzi, invitând la relaxare și recreere în natură.

Northville reprezintă un proiect rezidențial de excepție, cu o arhitectură modernă și funcțională, ce îmbină armonios estetica, confortul și utilitatea. Casele unifamiliale cu regim de înălțime: subsol, parter și două etaje, în număr de 31, sunt echipate cu cele mai avansate dotări inteligente, asigurând un stil de viață convenabil și eficient. Accesul securizat 24/7 garantează un nivel înalt de siguranță, iar parcările subterane cu intrare directă în casă aduc un plus de comoditate.

Fiecare detaliu al acestui complex este gândit pentru a aduce confort și intimitate în viața locuitorilor săi, oferindu-le liniște și relaxare în inima nordului Bucureștiului.
Northville este mai mult decât un simplu complex rezidențial; este un stil de viață sofisticat și exclusivist, care te așteaptă să îi descoperi toate minunile și să îți faci din el căminul perfect.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 184 m² (16 EUR / m²)
Suprafață construită 208,4 m² (14 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 5
Tipul clădirii Vila
An construcție 2020
Dispunere 1S+P+2
Nr. balcoane 2
Gradină Privată 46 m²
Parcare înăuntru 3
Nr. depozite 1
Costul mediu al
utilităților pe lună
200.00 EUR
Facilități
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila cu 5 Camere in Complexul Northville de Inchiriat | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare