De vanzare vila superba de 5 camere cu gradina si piscina privata Iancu Nicolae British School Bucharest, Bucuresti / Ilfov

877.000 EUR
ID: 117102
12 Ianuarie 2024
Descriere

Vila situata aproape de British School of Bucharest

BLISS Imobiliare va prezinta o vila de lux impresionanta cu arhitectura deosebita dispusa pe 3 nivele (subsol, parter, etaj), situata in zona Iancu Nicolae - Pipera. 

Vila este o oaza de confort intr-un ambient rafinat si exclusivist.

Vila dispune de 5 camere spatioase, dintre care 4 sunt dormitoare elegante si atent concepute pentru a asigura relaxarea completa, oferind astfel suficient spatiu pentru ca, atat familia, cat si oaspetii, sa se pentru bucure de intimitate, confort si odihna. Cele 3 bai moderne si bine dotate impresioneaza prin finisajele si accentele luxoase.

Intreaga vila este complet mobilata si echipata cu toate electrocasnicele necesare pentru un trai confortabil si modern.

Vila are o suprafata utila de 250 mp, generos si inteligent compartimentata. Gradina privata este un adevarat refugiu, perfect pentru momente de relaxare in aer liber si intimitatea, intr-o atmosfera plina de liniste si frumusete.

Proprietatea se bucura si de o piscina cu adevarat spectaculoasa, in care va puteti racori in zilele toride de vara si puteti petrece momente de neuitat alaturi de familie si prieteni. De asemenea, vila dispune si de un semineu, ce ofera un plus de eleganta si caldura in timpul serilor mai racoroase, creand in acelasi timp o atmosferă romantica si primitoare.

Vila dispune si de un loc de parcare se afla intr-un garaj generos cu spatiu suficient pentru depozitare si protectie. 

Vila se afla intr-o zona foarte cautata, datorita accesului rapid la facilitati si servicii de calitate superioara. Incepand de la afaceri locale, printre care magazine, bacanii, cafenele, restaurante, sali sport, saloane de infrumusetare, clinici (estetice, medicale, stomatologice si veterinare), spalatorii si service-uri auto etc, pana la centre mari comerciale, zona Pipera ofera tot ce aveti nevoie pentru un stil de viata modern si confortabil. La doar 8 minute de mers cu masina, veti gasi centrul comercial Jollie Ville, iar Baneasa Shopping City, cu cele mai exclusiviste magazine și restaurante fine, se gaseste la doar 15 minute distanta, oferind astfel o gama variata de magazine, divertisment si restaurante.

De asemenea, un mare avantaj al zonei este numarul impresionant de scoli internationale si gradinite de top. Vila se afla aproape de British School of Bucharest, la doar 10 minute de mers pe jos. Alte scoli aflate la maxim 10 minute de mers cu masina sunt Scoala Internationala Americana, Mark Twain International School, Cambridge School of Bucharest sau Olga Gudynn International School. De asemenea, in zona se gasesc si foarte multe gradinite si centre educationale si activitati recreative de tip after school.

Astfel, aceasta vila de lux este ideala pentru cei ce doresc sa aiba un stil de viata sofisticat intr-un paradis exclusivist, unde eleganta si confortul se impletesc armonios.

Detalii proprietate
Stare Finalizat
Nr. camere 5
Suprafață utilă 250 m² (3.508 EUR / m²)
Nr. dormitoare 4
Nr. bucătării 1
Nr. băi 3
Tipul clădirii Vila
An construcție 2006
Clădire renovată 2023
Dispunere 1S+P+1
Gradină Privată
Total teren 600 m²
Parcare înăuntru 1
Facilități
Bucătărie echipată
Mașină de spălat vase
Este mobilat
Încălzire centrală proprie
Aer condiționat
Șemineu
Piscină

REALTOR®️ | SRS®️ | PSA®️

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

BLISS Imobiliare este activă în industria imobiliară din România inca din anul 2006. De atunci am dobândit o reputație excelentă gratie standardelor noastre profesionale înalte și a angajamentului nostru față de clienți.

Compania și colegii noștri lucrează îndeaproape cu proprietarii și cu toate persoanele care au o nevoie imobiliara, precum și cu investitorii, avand o abordare completa și integrată pentru a satisfacerea clientilor. În calitate de consultant imobiliar profesionist și consacrat în România, am dobândit de-a lungul timpului cunoștințe extinse despre dezvoltarea imobiliară și despre tendințele pietei din România.

Daca nu ai gasit inca ceea ce iti doresti, te rugam contacteaza-ne si revenim cu oferte personalizate in cel mai scurt timp. Colaboram in cadrul unei retele de profesionisti in imobiliare care te va asista sa gasesti proprietatea pe care ti-o doresti.

BLISS Imobiliare este divizia de Imobiliare din cadrul SC Management Services BLISS SRL

Cod Fiscal RO18268740 | J09/11/09.01.2006

Vă rugăm să citiți Termenii și Condițiile pentru colaborarea cu BLISS Imobiliare și pentru utilizarea acestui site web.
Vila 5 Camere in Zona Iancu Nicolae de Vanzare | Bliss Imobiliare contact Violetta Tudorache
Violetta Tudorache
Sună-ne Similare

Oferte Similare


de vanzare vila 6 camere #121359 - BLISS Imobiliare ID: 121359 - 27 Aprilie 2024
de vanzare vila 5 camere #107959 - BLISS Imobiliare ID: 107959 - 27 Aprilie 2024
de vanzare vila 6 camere #119915 - BLISS Imobiliare ID: 119915 - 27 Aprilie 2024

De vanzare vila 6 camere
Pipera, Bucuresti / Ilfov

900.000 EUR
  • Vila
  • P+1+M
  • 6 Camere
  • 290 m²
  • Construit 2011