Inchiriere Apartamente Bucuresti ilfov
Cauta apartamente de inchiriere in Bucuresti ! Pe BLISS Imobiliare poti alege din cele sute de anunturi imobiliare din Bucuresti pentru inchiriere apartamente. Continuati sa cititi 0 anunturi Salvează
Filtreaza
Filtreaza anunturile

Inchiriere Apartamente Bucuresti ilfov

Şterge
Şterge filtre Vezi anunturile (0)
Acum poți să salveazi această căutare pentru a primi alerte prin e-mail atunci când sunt adăugate proprietăţi care se potrivesc cu această căutare.
Puteți, de asemenea, adăuga anunțuri la favorite cu un simplu click pe simbolul

sute de anunturi imobiliare pentru inchiriere apartamente.


Inchiriere Apartamente Bucuresti ilfov

Bucura-te de o gama diversificata de apartamente

Daca consideri ca ai nevoie de ajutorul unui agent imobiliar profesionist, care sa fie alaturi de tine in procesul de inchiriere, te rog sa ne contactezi telefonic la nr: +40 729 005 624 sau sa ne trimiti un mesaj.

In plus, site-ul BLISS Imobiliare iti ofera posibilitatea de a lista gratuit proprietatea ta disponibila pentru inchiriere, in doar cateva minute, aici.


Vrei sa iti inchiriezi un apartament? Iata cateva sfaturi de urmat

Daca vrei sa inchiriezi un apartament, sunt de urmat cativa pasi simpli, care insa te pot ajuta foarte mult.

1. Stabileste-ti bugetul si zona in care vrei sa locuiesti

Nu doar pe 2-3 luni, ci pentru o perioada lunga de timp (nu vrei sa te muti prea des, nu?). Apoi, alege zona unde vrei sa locuiesti, gandeste-te atat la linistea din cartier, la aglomeratia din zona (mai ales daca ai masina), dar si la mijloacele de transport in comun pe care le vei putea folosi zilnic.

Alegerea apartamentului pe care vrei sa-l inchiriezi o poti face atat pe cont propriu (daca ai timpul necesar si, mai ales, rabdare), cat si apeland la BLISS Imobiliare.

In prezent, cea mai buna sursa de informatii si anunturi se gaseste pe internet. De obicei, agentiile imobiliare acreditate ofera conditii bune pentru inchirierea unui apartament, la care se adauga si personalul bine pregatit si o baza mare de oferte din piata. Un agent care are experienta va sti sa incadreze ofertele pe care ti le va face in zona ta de interes si vei obtine un plus de siguranta pentru tranzactia pe care o vei face, prin respectarea prevederilor legale.

2. Alege o agentie imobiliara si vizioneaza cat mai multe apartamente

Daca ai ales agentia imobiliara cu care urmeaza sa lucrezi, urmatorul pas este vizionarea apartamentului. Pentru asta, la fata locului ar trebui sa semnezi un contract de vizionare, care sa-ti asigure consultanta si asistenta.

In acest contract trebuie sa fie trecute adresa proprietatii vizionate si valoarea comisionului in cazul in care se incheie tranzactia cu proprietatea propusa de agentul imobiliar, dar si modalitatea de plata. Cele mai multe astfel de contracte de vizionare sunt tip, iar agentii imobiliari completeaza la fata locului adresele vizionate si comisionul perceput, astfel incat viitorul chirias trebuie sa se asigure ca sunt trecute toate datele in „hartia” pe care o semneaza.

2. Stabileste garantia si semneaza procesul verbal de predare-primire

Daca te-ai hotarat sa inchiriezi un apartament, proprietarul acestuia iti va cere o garantie la inceperea contractului, iar suma poate varia ca valoare de la o luna pana la trei luni de chirie, in functie de bonitatea chiriasului si de perioada contractuala, aici putand fi adaugata si valoarea proprietatii si a bunurilor cu care este dotata aceasta.

Specialistii considera ca valoarea garantiei trebuie sa fie stipulata in contractul de inchiriere, impreuna cu clauzele care sa arate ce cheltuieli pot fi acoperite din suma respectiva. De aceea, cel mai bine este sa verifici, ca si chirias, bunurile pe care le vei avea la dispozitie – electronice, electrocasnice – dar si instalatiile electrice si sanitare, de exemplu, cand semnezi procesul verbal de predare-primire. De asemenea, trebuie sa te asiguri ca toate cheltuielile la zi sunt achitate (intretinerea, electricitate si altele).

3. Semneaza contractul de inchiriere

Contractul de inchiriere este adus de agentul imobiliar si va fi semnat atat de chirias, cat si de proprietar. Indicat este sa verifici contractul cu un avocat. Ca si nou chirias, trebuie sa te asiguri daca proprietarul a trecut anumite clauze ce pot fi usor deranjante, cum ar fi interzicerea fumatului sau a animalelor de companiei in apartament. 

Contractul de inchiriere trebuie sa contina, pe langa obligatii, si drepturile chiriasului. In primul rand, chiriasul trebuie sa se asigure ca in contract nu este prevazuta cresterea chiriei in functie de numarul locatarilor, iar depozitul de garantie va fi returnat atunci cand se va incheia perioada de inchiriere.

In acelasi timp, chiriasul are dreptul de a negocia cu proprietarul clauzele contractului de inchiriere. Clauzele contractului trebuie revizuite cu atentie inainte de a fi semnate, aici putand fi trecute conditii considerate restrictive, precum interzicerea petrecerilor sau mici modificari realizate in apartament.

Mai mult, in contractul semnat, trebuie sa fie clar trecute chiria si conditiile in care aceasta se va modifica. Chiriasul nu este obligat sa rezolve unele probleme ce pot sa apara in apartament – cum ar fi defectarea instalatiilor sanitare ca urmare a uzurii. Chiria este platita nu doar pentru locuirea in apartamentul respectiv, ci si pentru folosirea instalatiilor sau echipamentelor din dotare.

Despre ofertele BLISS Imobiliare:

Toate ofertele se bazează pe un contract de inchiriere de cel putin 12 luni sau, in unele cazuri, pe o perioada de cel putin 12 luni, in functie de conditiile proprietarului.


Toate preturile sunt cele listate si sunt inca supuse negocierilor.


Selectati oferte de care sunteti interesat, trimiteti-le la noi si vom verifica disponibilitatea si cele mai noi conditii cu proprietarul si va vom contacta.

BLISS Imobiliare activeaza din 2006 pe piata imobiliara din Romania si am asistat multi romani si straini la inchirierea sau cumpararea de proprietăți. Cu noi va puteti baza pe profesionalismul nostru si experienta vasta.

BLISS Imobiliare - Imobiliare cu pasiune din 2006!

Intermedierea noastra va va ajuta cu opiniile, negocierile contractuale, mutarea si medierea in cazul în care veti avea neintelegeri cu proprietarul.